Gezocht: Head of Project Management

Gezocht: Head of Project Management

 

Head of Project Management

Ben jij die bevlogen zelfstarter die jouw team begeleidt en enthousiasmeert in het uitvoeren van uitdagende Media & Marketingprojecten? Heb jij een duidelijke drive om de klant te leveren wat hem beloofd is? Lees dan snel verder en reageer door middel van een duidelijke motivatie en CV!

Wat ga je doen?

Als Head of Project Management is het jouw uitdaging om het team van Projectmanagement en Google Marketing team uit te dagen en te coachen richten het uitvoeren van grotere en complexere (internationale) projecten. Jij streeft naar blije collega’s, uiterst tevreden klanten en gestroomlijnde werkprocessen.

Jouw werkweek ziet er als volgt uit:

  • Managen, coachen en begeleiden van jouw team; bestaande uit Project Managers, Campaign Managers en Google Marketing Specialisten
  • Hands-on projectmanagement van enkele online recruitment marketingprojecten
  • Begeleiden, verbeteren en het verder professionaliseren van processen, methodes & tooling
  • Definiëren en executen van strategie i.s.m. Marketing & Delivery ManagerStakeholdermanagement (CFO, Sales Director etc.)

De organisatie

De organisatie is dé pionier en Nederlandse marktleider in Online Recruitment Marketing. Zij helpen organisaties bij het online bereiken van potentiële werknemers door middel van online campagnes met doeleinden zoals branding, lead generation (sollicitaties!) en ga zo maar door!

In Nederland werken ze samen met 80% van de AEX geïndexeerde bedrijven, ze hebben meer dan 2000 online mediakanalen in meer dan 100 landen in hun portfolio en na een grote investering bouwen ze nu aan Europees marktleiderschap. Ze hebben inmiddels hun voeten aan de grond gezet in Rotterdam, Amsterdam, Londen en sinds 2015 ook in Düsseldorf. Jij kan hier onderdeel van uitmaken!

Wat wordt er geboden

De kans om mee te bouwen aan de internationale groei van de organisatie! Ruimte om jezelf te zijn en waardering voor eigen initiatief en inbreng. Samenwerken met een gepassioneerd, uiterst collegiaal en FUN team!

En zeker niet onbelangrijk, uitstekende arbeidsvoorwaarden. 🙂

Wie ben jij?

  • Jij hebt 5+ jaar ervaring in projectmanagement bij een online media of marketingbureau
  • Jij hebt leidinggevende ervaring en bent een sterke people manager
  • Jij hebt kennis van o.a. SEA projecten, CPC modellen en (Google) Analytics
  • Jij hebt een HBO+ opleiding afgerond (bij voorkeur BA/Marketing/Media)
  • De Nederlandse en Engelse taal spreek en schrijf jij vloeiend

Nieuwsgierig?

Groot gelijk! Want Spargle verbindt je graag aan deze organisatie waarin je je verder kunt ontwikkelen! Meer weten of direct solliciteren? Je kunt je reactie (in welke vorm dan ook, be creative!) richten aan Suzanne Meinders, via suzanne@spargle.com of  bellen op 035 747 0747.